Het leven wordt steeds drukker voor mensen, zowel persoonlijk als professioneel. Mensen reizen om op het juiste moment naar plaatsen te kunnen gaan zonder voldoende planning. Een uitje dat op het laatste moment gepland staat, kan spannender zijn dan een uitje dat al maanden gepland staat. Lees deze handige regels voor een interessante reis die past bij alle aspecten van een geplande putreis.

Het probleem is dat de meeste reisaanbiedingen geen reizen verkopen – ze doen alleen maar alsof. Er is niets mis met het verkopen van reispakketten en het verdienen van geld en commissies. Als u een luxe vakantiepakket kunt verkopen en 60% van de klanten, als ervaren, dat pakket zelf heeft geregeld, dan heeft u meer capaciteit. Dat is NIET de plaats waar de reisaanbiedingen hun geld verdienen.

Nepal wordt algemeen beschouwd als het goedkoopste land Leuke activiteiten op Curacao waar ik ben geweest, en mogelijk ook het meest adembenemende. Het is het armste land en de reiskosten weerspiegelen dat. Budgetkamers en inheemse maaltijden kosten slechts enkele dollars. Als je dat zou willen, zou het mogelijk zijn om voor minder dan $ 10 per dag in Nepal te reizen, het hangt ook grotendeels af van welke beoordeling je moet uitvoeren. Als u trektochten enz. maakt, zal het budget de bootlading verhogen. Wat dat betreft kun je nog steeds gemakkelijk door Nepal reizen voor minder dan $ 30 per dag.

Net als de twee broers had Daarnaast de droom om de wereld rond te reizen, 20 jaar later ben ik gespecialiseerd in wereldreizen. Een deel van mijn droom was goedkoop op reis gaan, zonder dat ik zoveel geld hoefde uit te geven, omdat ik me eerst zorgen maakte over geld, zodat ik een boek kon schrijven over de juiste manier om goedkoop te reizen. Hiervoor ben ik echt dankbaar, als blijk van mijn dankbaarheid. Ontmoet nieuwe vrienden om mijn kleine kennis van manieren om goedkoop te reizen met jullie te delen, met elkaar die deze website lezen. Het is een geven.

Onthoud dit, uw regering wil u daartoe in staat stellen en hun advies aan u als burger van de VS geven, dat u zou kunnen helpen bij het specificeren van “de beste tijd” die iemand heeft om naar het buitenland te reizen, dus ik raad u ten zeerste aan om hun websites te raadplegen voor informatie over reizen. Ze zijn al vele jaren betrokken bij het reizen van hun burgers en ze hebben duizenden ervaringen om op te doen. Als je Australisch bent, download dan het boekje ‘Travelling Well’ van de website van de Australische overheid, evenals fantastische informatie voor uw reisplanning en als u ergens anders woont, ben ik er zeker van dat de regering van uw land iets soortgelijks op een duidelijke manier kan adviseren.

Mond-tot-mondreclame is altijd de beste manier geweest om problemen op de markt te brengen, en dat zal altijd zo blijven. Statistieken bewijzen dat 80% van de vakanties (eigenlijk bijna alles) wordt opgenomen vanwege een aanbeveling van een vriend, puppy of collega. Denk aan de laatste keer dat u thuiskwam van vakantie. Heb je het als blauwdruk bewaard? Echt niet! We praten hier twee maanden over voordat we vertrekken en we praten er nog een paar maanden over als we terugkomen! En we laten iedereen foto’s en filmpjes zien! En we raden iedereen de bestemming en het hotel aan (of niet) en zorgen ervoor dat ze weten waar we onze geweldige financiële transactie hebben gekocht!

Deze mooie carrière, of zelfs een bijbaan, hoe dan ook twee keer per jaar. Je verdient geld door iets te doen waar je echt van houdt. Maar net als bij elke andere baan zul je waarschijnlijk eerst de kneepjes van het vak moeten leren.