Je zit net op de apotheekschool en nadat je een sprongetje van vreugde hebt gemaakt na het lezen van je acceptatiebrief, begint de realiteit en vraag je jezelf misschien af: “Hoe is het waarschijnlijk dat ik voor de apotheekschool ga betalen?” Naar de apotheekschool gaan was waarschijnlijk een van je grootste apotheek bestellen prestaties die je tot nu toe had kunnen bereiken. Het is niet eenvoudig om te slagen voor biologie, algemene scheikunde, natuurkunde, calculus en de moeder aller klassen: organische chemie 1 en 2. Het heeft je waarschijnlijk 4, 5 of misschien 12 jaar gekost om je bachelordiploma af te ronden en naar de apotheekschool te gaan. Nu komt de geldkwestie. De apotheekschool is tenslotte ongelooflijk duur. Weten hoe je voor de apotheekschool moet betalen is van cruciaal belang en je kunt erachter komen of je de komende 10 jaar na de apotheekschool in ellende zult leven of in weelde.

Dat kan een vraag zijn die alleen jij kunt beantwoorden, maar aangezien je je didactische carrière als student helemaal hebt afgerond, zou je nu de wereld van de APOTHEEK moeten betreden. Als je hebt overwogen om een residentie in APOTHEEK te doen, is het nu de tijd om dat helemaal te doen. Als je tegen jezelf zegt dat je de kostbare tijd gaat bijwonen en dan besluit, is dat dan zo? Het is waarschijnlijk dat u het heel moeilijk zult vinden om uw carrière en het verleden los te laten om een residentie te ontwikkelen waarbij u een gedeeltelijk salaris ontvangt en tweemaal zoveel tijd werkt.

De meesten van ons zullen nog geen jaren met pensioen gaan, maar hoe eerder u plannen maakt, hoe eerder u dit doel kunt bereiken. Omdat u uw nieuwe arbeidspapieren invult, kunt u nu bepalen wat u naar uw 401K of een ander langetermijnspaarplan kunt overboeken. Sommigen raden 10% aan, maar geeft u een geweldig maximaal toegestaan bedrag als u het zich kunt veroorloven. Opmerken bedank jezelf als je ouder wilt worden!

Ik herinner me nog dat dit echt was zoals op de kade op koude, winderige dagen. De golven kolkten en sloegen tegen de oude houten vloer, braken soms door en sproeiden ijskoud water naar degenen die ineengedoken naar hun veerboot keken en de wind huilde meedogenloos. Je moest je opkleden of last krijgen van pijnlijke benen als gevolg van een verkoudheid.

B. Als de afdeling bijvoorbeeld geen belangrijke uitwisseling heeft, kan een individu dan een optie nemen om bij te dragen? Kunt u helpen door de nodige informatie aan te leveren om een overtuigende P&T-beoordeling te kunnen maken?

Zodra u de school heeft afgerond en uw diploma heeft behaald, is de tweede stap het verkrijgen van een certificaat voor de werkelijke staat waarin u wilt oefenen. Om gecertificeerd te worden, moet u slagen voor het staatsexamen. Kijkers in de meeste staten herkennen de licentie van andere staten. Daarom krijgt u een licentie binnen de staat en oefent u nog steeds een extra staatsproduct- en oplossingenbeweging.

Onlangs had onze jongste een probleem met een bijzonder grof medicijn dat ze moest innemen. Mijn apothekers slaagden erin het te combineren tot een smakelijker brouwsel en mijn vrouw en ik waren eindeloos dankbaar dat de mensen haar vandaag de dag zonder problemen konden geven wat ze nodig had. Mijn buurman vertelde me onlangs over de manier waarop de bereidingsapotheek zijn relatie hielp. Zijn moeder, die al ver in de zeventig was, had moeite met het doorslikken van haar pillen. Zonder hen zou ze het niet overleven, maar ze kon ze eenvoudigweg niet neerhalen. Dankzij het geweldige werk van onze plaatselijke apothekers hebben ze haar medicijn tot een gemakkelijk in te nemen vloeistof gemaakt. Ze leeft nog en ziet er de laatste tijd veel beter uit.