Er zijn goede redenen dat dit de eerste dodelijke zonde is. Er wordt zelfs meer begaan dan alle andere hoofdzonden bij elkaar. Het kan de neiging hebben om ervan overtuigd te zijn dat alle ontwikkelaars hetzelfde zijn, zodat de kosten de belangrijkste bepalende factor worden bij het inhuren van mensen. Supermarkt App Het is een grote fout, en er zijn mensen die deze fout keer op keer maken.

Je kunt een extra app maken die je gamegebruikers de kans geeft om een ​​soort voordeel te hebben dat een bepaalde plaats heeft, zoals McDonald’s of een lokaal café.

Bekijk de doelmarktplaats. Heeft dit een app echt duurzaam groeipotentieel? Bekijk de Apple app store EN de Play Store van Google. Over en een kijkje nemen bij de concurrenten. Zijn dit meestal de kenmerken van de bestaande apps? Zijn ze meestal afwezig? Nogmaals. Doe je huiswerk. Dit is niet overdreven. Begrijp het van anderen en financier bepaalde fouten niet persoonlijk.

Als u een erkende ontwikkelaar wordt, komt u alleen in de App Hold terecht. Dat is natuurlijk het beste om uw applicaties te distribueren, dus het is een noodzakelijk onderdeel van het proces.

Zijn ze snel? Als je een individu een vergelijkbaar, sterk portfolio wilt aanbieden, moet je dit waarschijnlijk in het hele zakelijke contact zoeken. Het is vooral van cruciaal belang voor de ontwikkeling van apps wanneer uw app te maken krijgt met een dringend probleem dat altijd moet worden opgelost. Als iemand bijvoorbeeld kort na de lancering een aanzienlijke bug heeft, vraagt ​​u hem om gebruik te maken van de zorg van Pronto om de reputatie van uw verzoek te verbeteren.

Jouw app – heeft het mensen blij, vreugdevol gemaakt of op de een of andere manier een volledige dag opgevrolijkt? Zelfs als er een onderliggende commerciële boodschap of aanleiding is om uw mobiele app te laten ontwikkelen, komen mensen graag binnen om te lachen en te lachen. Plezier kan de lasten van de dag verlichten en mensen, u of uw merk, geliefd maken. Er is zeer veel bewijs nodig dat het onaantrekkelijke bewijs ondersteunt dat het tevreden of gelukkig maken van mensen dit soort mensen met u verbindt. Stel je voor dat je behoefte had aan een zeer goede service van een aanbieder. Was je daarna loyaler?

Instapaper is echt een geweldige demonstratie van het gebruik van de oriëntatie om dit te doen. Deze bekroonde app wordt gebruikt om webpagina’s onderweg, in de lucht of terwijl u dicht bij de bank zit, te lezen. Ongeacht hoe de consument de iPad vasthoudt, deze app blijft in een kolom met de naam ‘mappen’ staan. Zo begrijpt de gebruiker snel waar hij zijn favoriete artikelen kan kiezen. Ook aan de leesruimte is altijd duidelijk gedacht.

Ongeacht hoe u de app wilt bouwen, zorg ervoor dat u uw app uitprobeert en vervolgens opnieuw test! Zorg ervoor dat u er zeker van bent dat alle bugs zijn opgelost, het werkt op de manier waarop het wordt verondersteld voordat u het bij het Apple-bedrijf indient. Zodra het App Store-waardig is, dient u het in bij Apple en ook bij beoordelingssites voor iPhone-apps. Het bouwen van een iPhone-app is slechts de eerste stap. Als je wilt dat deze wordt verkocht, moet je veel mensen ertoe aanzetten het idee te promoten!